Recept
« Terug naar recepten
Soep: tomatenvissoep met kokosmelk
PT30M
Soep: tomatenvissoep met kokosmelk
Een heerlijk soep: tomatenvissoep met kokosmelk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: tomatenvissoep met kokosmelk te bereiden
Porei in fijne ringen snijden.
Sjalotjes in kleine blokjes snijden.
Zoete aardappel in kleine blokjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sojascheuten een beetje fijner snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg bouillon toe. Laat de soep op een zacht vuur sudderen.
Voeg als laatste de kokosmelk toe en de in stukjes gesneden vis.
Serveer de soep zeer warm.
Sjalotjes in kleine blokjes snijden.
Zoete aardappel in kleine blokjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sojascheuten een beetje fijner snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg bouillon toe. Laat de soep op een zacht vuur sudderen.
Voeg als laatste de kokosmelk toe en de in stukjes gesneden vis.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.