KookJij

Soep: tomatenvissoep met kokosmelk

Een heerlijk soep: tomatenvissoep met kokosmelk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep: tomatenvissoep met kokosmelk te bereiden

Porei in fijne ringen snijden.
Sjalotjes in kleine blokjes snijden.
Zoete aardappel in kleine blokjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sojascheuten een beetje fijner snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg bouillon toe. Laat de soep op een zacht vuur sudderen.
Voeg als laatste de kokosmelk toe en de in stukjes gesneden vis.
Serveer de soep zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst