Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 13 september 2013 rode ajuinsoep met zeevruchten
PT20M
Soep van de dag 13 september 2013 rode ajuinsoep met zeevruchten
Een heerlijk soep van de dag 13 september 2013 rode ajuinsoep met zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 13 september 2013 rode ajuinsoep met zeevruchten te bereiden
Stoof de ajuin in ringen gesneden samen met de courgette en tomaat in blokjes gesneden aan in een beetje boter.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en laat even koken voeg de zeevruchten toe.
De ajuin in ringen gesneden voor afgarnering even aanstoven.
Serveer de soep zeer warm met de aan gestoofde ajuin ringen en geraspte kaas.
Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en laat even koken voeg de zeevruchten toe.
De ajuin in ringen gesneden voor afgarnering even aanstoven.
Serveer de soep zeer warm met de aan gestoofde ajuin ringen en geraspte kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.