Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 18 april 2013
PT30M
Soep van de dag 18 april 2013
Een heerlijk soep van de dag 18 april 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 18 april 2013 te bereiden
Babymais in grove stukken snijden.
Wortelen in fijne schijfjes snijden.
Auberginne in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Gele snoeptomaatjes halveren.
tomaten in blokjes snijden.
Lenteajuintjes in ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter, laat op een zacht vuur sudderen terwijl men regelmatig de bouillon toevoegd.
De laaste 10 min het vuur hoger zetten en vermicelli toevoegen.
Serveer de soep zeer warm.
Wortelen in fijne schijfjes snijden.
Auberginne in blokjes snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Gele snoeptomaatjes halveren.
tomaten in blokjes snijden.
Lenteajuintjes in ringen snijden.
Stoof de groenten aan in boter, laat op een zacht vuur sudderen terwijl men regelmatig de bouillon toevoegd.
De laaste 10 min het vuur hoger zetten en vermicelli toevoegen.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.