Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 3 september 2014
PT30M
Soep van de dag 3 september 2014
Rucola is een gemakkelijk te kweken bladgroente. De pittige smaak van dit mosterdkruid is ideaal in combinatie met slasoorten. Evenzeer kan je deze groenten in soep verwerken ofwel combineren met andere warme groenten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 3 september 2014 te bereiden
Rucola grof snijden.
Krieltjes in stukken snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in stukjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Pompoen in blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in boter vervolgens de bouillon toevoegen.
Laat op een middelmatig vuur sudderen +/- 20 min en mix de soep.
Breng de soep terug aan de kook en voeg de bloemkoolroosjes, fijn gesneden boontjes en fijn gesneden wortel toe.
Serveer de soep zeer warm.
Krieltjes in stukken snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in stukjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Pompoen in blokjes snijden.
Stoof deze groenten aan in boter vervolgens de bouillon toevoegen.
Laat op een middelmatig vuur sudderen +/- 20 min en mix de soep.
Breng de soep terug aan de kook en voeg de bloemkoolroosjes, fijn gesneden boontjes en fijn gesneden wortel toe.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.