Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag 4 november 2013
PT90M
Soep van de dag 4 november 2013
Een heerlijk soep van de dag 4 november 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag 4 november 2013 te bereiden
Vlees goed aanbakken in boter in een grote ketel.
Ajuin grof snijden.
3 wortelen grof snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stengels van bloemkool en broccoli komen uit diepvreis deze zijn uiteraard in stukjes gesneden.
Voeg deze groenten bij het vlees evenzeer de bouillon en kruiden.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Haal het vlees na een 70 tal min uit de soep.
Mix de soep en voeg het fijn gesneden vlees toe evenzeer de kleine bloemkoolroosjes, 1 wortel in fijne ringen gesneden en de blokjes kervel. Laat de laatste 10 min verder pruttelen.
Serveer de soep zeer warm.
Ajuin grof snijden.
3 wortelen grof snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Stengels van bloemkool en broccoli komen uit diepvreis deze zijn uiteraard in stukjes gesneden.
Voeg deze groenten bij het vlees evenzeer de bouillon en kruiden.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Haal het vlees na een 70 tal min uit de soep.
Mix de soep en voeg het fijn gesneden vlees toe evenzeer de kleine bloemkoolroosjes, 1 wortel in fijne ringen gesneden en de blokjes kervel. Laat de laatste 10 min verder pruttelen.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.