Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: herfst soep 25 september 2013
PT30M
Soep van de dag: herfst soep 25 september 2013
Een heerlijk soep van de dag: herfst soep 25 september 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: herfst soep 25 september 2013 te bereiden
Porei in fijne ringen snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaten in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, houd wel een deel van de groenten apart voor afgarnering behalve de tomaten niet.
Voeg regelmatig de bouillon toe en mix de soep.
Laat opnieuw opwarmen , de andere groenten toevoegen en de kippenblokjes.
Laat de soep verder sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
Serveer deze soep zeer warm.
Selder in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaten in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, houd wel een deel van de groenten apart voor afgarnering behalve de tomaten niet.
Voeg regelmatig de bouillon toe en mix de soep.
Laat opnieuw opwarmen , de andere groenten toevoegen en de kippenblokjes.
Laat de soep verder sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
Serveer deze soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt:
Hier krijgt ze de kans niet om zuur te worden.:);):p