KookJij

Soep van eekhoorntjesbrood

Een heerlijk soep van eekhoorntjesbrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep van eekhoorntjesbrood te bereiden

Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijd in grove stukken. Houd wat mooie exemplaren apart voor de afwerking en snijd deze in kleine blokjes.

Verhit het ganzenvet in een ruime pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg na enkele minuten de paddenstoelen toe. Giet er de bouillon bij, laat 15 minuten koken en mix tot soep. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg er, net voor het serveren, het limoensap aan toe. Werk af met een flinke dot opgeklopte room, de fijne blokjes rauw eekhoorntjesbrood en een smal lijntje truffelolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst