Recept
« Terug naar recepten
Soep van pastinaak en gember
PT30M
Soep van pastinaak en gember
Een heerlijk soep van pastinaak en gember recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Vergeten Groenten - Pastinaak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van pastinaak en gember te bereiden
Ui, look en gember fijnsnijden en laten uitzweten in olijfolie. Preiwit, pastinaak en knolselder schoonmaken en grof snijden. Toevoegen aan de ui en look.
Kippenbouillon toevoegen samen met laurier en tijm en 20 minuutjes laten koken. Laurier en tijm verwijderen en de soep mixen.
Pepertje ontzaden en heel fijn snijden, toevoegen. Bieslook heel fijn snijden en toevoegen. Alsook de koriander. Afkruiden met peper en zout.