Recept
« Terug naar recepten
Soepje met doornhaai en scampi's
PT30M
Soepje met doornhaai en scampi's
Een heerlijk soepje met doornhaai en scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soepje met doornhaai en scampi's te bereiden
Doornhaai in twee gelijke stukken snijden spoelen en droog deppen.
Bak deze bruin aan in een beetje boter, houd even aan de kant.
Snijd de porei en selder zeer fijn in ringen.
Champignons in schijven snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Stoof alle groenten even aan in boter,de kruiden, citroensap en visbouillon toevoegen leg de vis in de soep zet het vuur lager en laat zachtjes pruttelen.
Scampi's kruiden en goed aanbakken ook de komkommerschijven en tomaatjes. Steek ze op een spiesje.
Serveer zeer warm garneer met bieslook en scampispiesje.
Bak deze bruin aan in een beetje boter, houd even aan de kant.
Snijd de porei en selder zeer fijn in ringen.
Champignons in schijven snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Stoof alle groenten even aan in boter,de kruiden, citroensap en visbouillon toevoegen leg de vis in de soep zet het vuur lager en laat zachtjes pruttelen.
Scampi's kruiden en goed aanbakken ook de komkommerschijven en tomaatjes. Steek ze op een spiesje.
Serveer zeer warm garneer met bieslook en scampispiesje.