KookJij

Sorbet van bosbessen en sinaasappel

Een heerlijk sorbet van bosbessen en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sorbet van bosbessen en sinaasappel te bereiden

Kook het water met de suiker enkele minuten.
Laat dan de vloeistof afkoelen (tot 15 graden)en voeg de 2 vruchten -coulies* met de 1 1/2 dl vloeistoffen toe.
Het eiwit stevig opkloppen
(niet met de staafmixer)en onder de rest vermengen.
Dan et mengsel ca 15 min. in de diepvries zetten en vervolgens in de ijsmachine verder in ca 20 min. tot sorbet draaien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst