Recept
« Terug naar recepten
Sorbet van Hoegaarden witbier
PT45M
Sorbet van Hoegaarden witbier
Een heerlijk sorbet van hoegaarden witbier recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
11 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbet van Hoegaarden witbier te bereiden
- Maak een siroop van suiker en water
- Voeg het Hoegaarden Witbier toe
- Voeg het citroensap toe
- Laat afkoelen
- Spatel de halfgeslagen room toe
- Laat het in de sorbetiere tot ijs draaien.
Uitserveren:
- Schep 2 bolletjes ijs in een Hoegaardenglas of Champagneglas (gekoeld in de diepvries)
- Garneer met een stukje citroen en een blaadje mint
- Voeg een klein scheutje Mandarin Napoleon toe