Recept
« Terug naar recepten
Sorbetto di Sanguinelli (zie opm)
PT45M
Sorbetto di Sanguinelli (zie opm)
Een heerlijk sorbetto di sanguinelli (zie opm) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Sorbets
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Manuela Darling- Gansser
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbetto di Sanguinelli (zie opm) te bereiden
Pers alle sinaasppelen op één na, die geschild, ontpit en in stukjes gesneden moet worden.
Doe het vruchtvlees in de keukenmachine en laat die draaien tot de pulp glad is.
Voeg het sap van de overige sinaasappelen toe en de suiker.
Laat nog een paar tellen draaien en voeg indien nodig meer suiker toe.
Giet het mengsel in een ijsmachine en laat die draaien tot het ijs bevriest - de sorbet moet luchtig blijven.
Doe het vruchtvlees in de keukenmachine en laat die draaien tot de pulp glad is.
Voeg het sap van de overige sinaasappelen toe en de suiker.
Laat nog een paar tellen draaien en voeg indien nodig meer suiker toe.
Giet het mengsel in een ijsmachine en laat die draaien tot het ijs bevriest - de sorbet moet luchtig blijven.
bertal zegt:
Het zal zeker smaken, succes ermee.:);)
m.v.g. Bert Allers