Recept
« Terug naar recepten
Spaanse sperziebonen
PT45M
Spaanse sperziebonen
Een heerlijk spaanse sperziebonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse sperziebonen te bereiden
Maak de boontjes schoon en breek ze doormidden.Kook ze in weinig water met zout gaar in plusminus 20 min.Schil en snipper de ui en de knoflook.Ontvel de tomaten,snijd ze doormidden en verwijder de pitjes.Snijd het vruchtvlees in stukjes.Fruit in de olie de ui en knoflook.Voeg de tomaten,tomatenpuree,suiker, wat peper en zout toe en laat het sausje 20 min.zachtjes pruttelen.Voeg de gare boontjes toe en laat alles door en door warm worden.Bestrooi de boontjes met de gehakte peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Louis zegt:
Liske zegt: