Recept
« Terug naar recepten
Spaanse spiesjes
PT30M
Spaanse spiesjes
Een heerlijk spaanse spiesjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Klarenberg
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 spiesjes personen
Bevat per éénpersoons portie:
900 kCal energie
7 Gram eiwit
8 Gram vet
28 Gram koolhydraten
7 Gram eiwit
8 Gram vet
28 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse spiesjes te bereiden
Voorbereiden:
Leg de abrikozen 15 minuten in heet water. Meng de ingredienten voor de dip.
Bereiden:
Rijg de abrikozen en de andere ingredienten afwisselend aan de spiesen.
Zet ze voor het serveren in een glazen vaasje of per twee in een glas.
Serveer de dip er apart bij.
Leg de abrikozen 15 minuten in heet water. Meng de ingredienten voor de dip.
Bereiden:
Rijg de abrikozen en de andere ingredienten afwisselend aan de spiesen.
Zet ze voor het serveren in een glazen vaasje of per twee in een glas.
Serveer de dip er apart bij.