Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti á la mama
PT35M
Spaghetti á la mama
Een heerlijk spaghetti á la mama recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti á la mama te bereiden
Fruit de ui in 3 eetlepels olijfolie, voeg de rest van de groenten toe en bak het geheel enkele minuten op middelhoog vuur. Schep af en toe om. Voeg de bliktomaten met sap en zout en peper naar smaak toe. Meng het gehakt met de basilicumpesto en de knoflook, wat fijngesneden basilicum en peper naar smaak. Draai er balletjes van en braad ze in 3 eetlepels olijfolie 10 minuten op laag vuur. Doe ze in de saus en laat ze 15 minuten sudderen. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg er een scheutje olijfolie aan toe. Verdeel de spaghetti over 4 borden en schep de saus erover. Garneer met wat geraspte grana padano en wat blaadjes basilicum. Lekker met een groene salade.
hermien zegt: