KookJij

Spaghetti á la mama

Een heerlijk spaghetti á la mama recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti á la mama te bereiden

Fruit de ui in 3 eetlepels olijfolie, voeg de rest van de groenten toe en bak het geheel enkele minuten op middelhoog vuur. Schep af en toe om. Voeg de bliktomaten met sap en zout en peper naar smaak toe. Meng het gehakt met de basilicumpesto en de knoflook, wat fijngesneden basilicum en peper naar smaak. Draai er balletjes van en braad ze in 3 eetlepels olijfolie 10 minuten op laag vuur. Doe ze in de saus en laat ze 15 minuten sudderen. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg er een scheutje olijfolie aan toe. Verdeel de spaghetti over 4 borden en schep de saus erover. Garneer met wat geraspte grana padano en wat blaadjes basilicum. Lekker met een groene salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hermien

hermien zegt:
het is buitengewoon lekker, een goed recept
martin60

martin60 zegt:
lijkt me erg lekker ga het zeker proberen