Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti à la Marijke
PT20M
Spaghetti à la Marijke
Een heerlijk spaghetti à la marijke recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan Wolfert
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
nvt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti à la Marijke te bereiden
Verwarm de helft van de olie en bak de knoflook op matig vuur totdat deze enigszins verkleuren
Temper het vuur en voeg de basilicum, de tomaten, wat zout en peper toe en bak dit nog 5 minuten of totdat de tomaten door en door warm zijn.
Voeg het pak pomodoro toe en breng zachtjes aan de kook.
Kook ondertussen de spaghetti volgens het recept.
Schep de spaghetti op een bord en schep hieroverheen een schep saus.
Afwerken met een schepje parmezaanse kaas.
Temper het vuur en voeg de basilicum, de tomaten, wat zout en peper toe en bak dit nog 5 minuten of totdat de tomaten door en door warm zijn.
Voeg het pak pomodoro toe en breng zachtjes aan de kook.
Kook ondertussen de spaghetti volgens het recept.
Schep de spaghetti op een bord en schep hieroverheen een schep saus.
Afwerken met een schepje parmezaanse kaas.
Mijn kookverhaal (Jan Wolfert)
Dit recept is genoemd naar mijn dochter doordat het is ontstaan toen zij met mijn hulp spaghetti wilde maken.
marijke zegt: