Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti a la Scampi
PT45M
Spaghetti a la Scampi
Een heerlijk spaghetti a la scampi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti a la Scampi te bereiden
Verhit olijfolie in een braadpan en bak de scampi's 2 minuten of tot ze roze zijn.
Voeg de look en roer een of twee maal.
Voeg de cognac en laat voor de helft inkoken.
Voeg de tomaten in blik, zout & peper en de rode peper vlokken en kook het geheel zonder deksel op een medium vuur voor 5 a 6 minuten.
Roer de room erdoor, verlaag het vuur en roer de scampi’s er op het laatste door en laat ze mee verwarmen. Buon Appetito!Â
Voeg de look en roer een of twee maal.
Voeg de cognac en laat voor de helft inkoken.
Voeg de tomaten in blik, zout & peper en de rode peper vlokken en kook het geheel zonder deksel op een medium vuur voor 5 a 6 minuten.
Roer de room erdoor, verlaag het vuur en roer de scampi’s er op het laatste door en laat ze mee verwarmen. Buon Appetito!Â
Jolanda zegt: