KookJij

Spaghetti à la Sonja Bakker

Een heerlijk spaghetti à la sonja bakker recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Sonja Bakker Boek 1
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti à la Sonja Bakker te bereiden

Verhit de hapjespan. Voeg het gehakt toe en rul dit. Breng op smaak met zout en peper. De ui en knoflook snipperen, bleekselderij en wortels klein snijden.
Voeg de ui, knoflook, wortel en selderij erbij en bak zo′n 5 minuten mee. Voeg de wijn, bouillion toe en laat dit even lekker pruttelen. Voeg 3 eetlepels tomatenketchup toe en breng het mengsel al roerend aan de kook. Laat de saus 45 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de spaghetti!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Agnes Van Eck

Agnes Van Eck zegt:
Zo lekker
Yvonne

Yvonne zegt:
Waarom kan dit niet worden ingevroren?
Nicolle

Nicolle zegt:
Hallo,

Wat ik mezelf afvoeg is hoeveel calorieën er in de Spaghetti à la Sonja Bakker zitten?
Nergens kan ik dit vinden.
ellen

ellen zegt:
Ga het morgen maken.