Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti à la Sonja Bakker
PT60M
Spaghetti à la Sonja Bakker
Een heerlijk spaghetti à la sonja bakker recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spaghetti à la Sonja Bakker te bereiden
Verhit de hapjespan. Voeg het gehakt toe en rul dit. Breng op smaak met zout en peper. De ui en knoflook snipperen, bleekselderij en wortels klein snijden.
Voeg de ui, knoflook, wortel en selderij erbij en bak zo′n 5 minuten mee. Voeg de wijn, bouillion toe en laat dit even lekker pruttelen. Voeg 3 eetlepels tomatenketchup toe en breng het mengsel al roerend aan de kook. Laat de saus 45 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de spaghetti!
Voeg de ui, knoflook, wortel en selderij erbij en bak zo′n 5 minuten mee. Voeg de wijn, bouillion toe en laat dit even lekker pruttelen. Voeg 3 eetlepels tomatenketchup toe en breng het mengsel al roerend aan de kook. Laat de saus 45 minuten zachtjes pruttelen. Kook ondertussen de spaghetti!
Agnes Van Eck zegt: