Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti Bolognese
PT160M
Spaghetti Bolognese
Een heerlijk spaghetti bolognese recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara verberne
Bereidingstijd:
160 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti Bolognese te bereiden
Verhit de olijfolie in een grote pan. Fruit de knoflook, ui, wortel en bleekselderij 5 min op laag vuur.
Zet het vuur hoog en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg Bouillon, wijn, tomaat, suiker en perterselie toe.
Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 130 min pruttelen. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Kook als de saus bijna klaar is de spaghetti in een grote pan kokend water met zout al dente. Laat hem uitlekken en verdeel de paste over diepe borden. Schep de saus op de pasta en strooi de kaas erover.
Zet het vuur hoog en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg Bouillon, wijn, tomaat, suiker en perterselie toe.
Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 130 min pruttelen. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Kook als de saus bijna klaar is de spaghetti in een grote pan kokend water met zout al dente. Laat hem uitlekken en verdeel de paste over diepe borden. Schep de saus op de pasta en strooi de kaas erover.