Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti Carbonara
PT35M
Spaghetti Carbonara
Een heerlijk spaghetti carbonara recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Maxime Lachi
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti Carbonara te bereiden
Bak de spekblokjes goudbruin in een anti kleefpan. Roer regelmatig.
Voeg de fijngehakte ui toe, laat enkele minuten stoven, voeg de witte wijn toe en laat op een matig vuur voor de helft inkoken.
Breng ondertussen een grote kookpot licht gezouten water aan de kook.
Was de platte peterselie en hak hem ruw. Strooi de peterselie in een slakom en voeg de geklopte eieren toe.
Voeg de pasta toe aan het kokende water en kook deze al dente.
Laat de pasta zorgvuldig uitlekken en doe deze dan in de slakom.
Meng het geheel snel zodat de eieren warm worden.
Voeg vervolgens de inhoud van de pan toe te samen met de geraspte parmezaan. dien onmiddellijk op
Voeg de fijngehakte ui toe, laat enkele minuten stoven, voeg de witte wijn toe en laat op een matig vuur voor de helft inkoken.
Breng ondertussen een grote kookpot licht gezouten water aan de kook.
Was de platte peterselie en hak hem ruw. Strooi de peterselie in een slakom en voeg de geklopte eieren toe.
Voeg de pasta toe aan het kokende water en kook deze al dente.
Laat de pasta zorgvuldig uitlekken en doe deze dan in de slakom.
Meng het geheel snel zodat de eieren warm worden.
Voeg vervolgens de inhoud van de pan toe te samen met de geraspte parmezaan. dien onmiddellijk op