KookJij

Spaghetti Carbonara

Een heerlijk spaghetti carbonara recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti Carbonara te bereiden

Bak de spekblokjes goudbruin in een anti kleefpan. Roer regelmatig.
Voeg de fijngehakte ui toe, laat enkele minuten stoven, voeg de witte wijn toe en laat op een matig vuur voor de helft inkoken.
Breng ondertussen een grote kookpot licht gezouten water aan de kook.
Was de platte peterselie en hak hem ruw. Strooi de peterselie in een slakom en voeg de geklopte eieren toe.
Voeg de pasta toe aan het kokende water en kook deze al dente.
Laat de pasta zorgvuldig uitlekken en doe deze dan in de slakom.
Meng het geheel snel zodat de eieren warm worden.
Voeg vervolgens de inhoud van de pan toe te samen met de geraspte parmezaan. dien onmiddellijk op

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst