Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti Hollandia
PT45M
Spaghetti Hollandia
Een heerlijk spaghetti hollandia recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
henny hoornenborg
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti Hollandia te bereiden
snij de uien in ringen. snij de knoflooktenen fijn. zet op het gas een braadpan met wat olie er in doe hier bij de uien en het knoflook er bij in laat dit goed gaaren tot de uien bijna geel zijn zet hierna de pan van het gas af.pak een andere pan voor de gehakt doe hier niet te veel olie in laat de olie even heet worden doe daarna het gehakt er in maak alles goed fijn met een vork hierna zout toevoegen naar smaak en peper toevoegen naar smaak hierna het basilcum er door hee roeren door de gehakt en dan het pakje spaghetti mix roer alles goed door elkaar hierna doe je de tomatenpuree er door hierna kunje altijd nog wat water er door heen doe naar smaak.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
brandaris zegt:
brandaris zegt:
dit was gehakt met saus
en deze smaak was zo lekker als ik dit recept nog een keer kan vinden ga ik er voor.
brandaris zegt:
HENNY zegt: