KookJij

Spaghetti in tomaten roomsaus en wodka

Een heerlijk spaghetti in tomaten roomsaus en wodka recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti in tomaten roomsaus en wodka te bereiden

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.Pureer de tomatenblokjes met vocht met een staafmixer.bak de spekreepjes in een droge koekenpan krokant.Laat uitlekken op keukenpapier.Schep de helft van het spekvet uit de pan.haal de pan van het vuur en schep de knoflook,gepureerde tomaten en chilipeper door het overgebleven spekvet.Zet de pan weer op het vuur.Laat de saus op middelhoog vuur tot de helft inkoken.roer de créme fraïche en de wodka door de tomatensaus.Breng op smaak met zout en peper.Giet de spaghetti af,schep hem door de saus,verdeel hem over 4 borden en strooi de spekreepjes erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Yvonne

Yvonne zegt:
Heb dit recept al een tijdje geleden gemaakt, en het was erg lekker. Wij hadden het zonder alcohol gedaan, dat drinken we namelijk niet ;P