Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti in tomaten roomsaus en wodka
PT25M
Spaghetti in tomaten roomsaus en wodka
Een heerlijk spaghetti in tomaten roomsaus en wodka recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti in tomaten roomsaus en wodka te bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.Pureer de tomatenblokjes met vocht met een staafmixer.bak de spekreepjes in een droge koekenpan krokant.Laat uitlekken op keukenpapier.Schep de helft van het spekvet uit de pan.haal de pan van het vuur en schep de knoflook,gepureerde tomaten en chilipeper door het overgebleven spekvet.Zet de pan weer op het vuur.Laat de saus op middelhoog vuur tot de helft inkoken.roer de créme fraïche en de wodka door de tomatensaus.Breng op smaak met zout en peper.Giet de spaghetti af,schep hem door de saus,verdeel hem over 4 borden en strooi de spekreepjes erover.
Yvonne zegt: