KookJij

Spaghetti met garnalen uit Marseille

Een heerlijk spaghetti met garnalen uit marseille recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Jamies Italië
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti met garnalen uit Marseille te bereiden

- snipper knoflook
- ontdoe pepertje van zaadjes en snijd fijn
- verhit de olie en fruit knoflook en pepertje
- zodra de knoflook is verkleurd de garnalen er bijen ongeveer 5 minuten zachtjes laten stoven
- de tomatenpuree en de helft van de uitgeperste citroen/limoen toevoegen
- beetje laten inkoken
- intussen de spaghetti koken, afgieten, olie en de rest van het citroensap overgieten.
- Doe op het bord een hand rucola en daarna de spaghetti er over, goed mengen
-alles bij elkaar doen en goed doorroeren.
- serveren met een rucolasalade en lekkere rosé

Mijn kookverhaal (Just Worms)

Dit is een recept van Jamie Oliver. Zelf wil ik nog wel eens alsafwisseling een scheur Nouilly Prat bij de garnalen doen. Geeft iets extra's aan de smaken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst