Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met garnalen uit Marseille
PT15M
Spaghetti met garnalen uit Marseille
Een heerlijk spaghetti met garnalen uit marseille recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Just Worms
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Jamies Italië
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met garnalen uit Marseille te bereiden
- snipper knoflook
- ontdoe pepertje van zaadjes en snijd fijn
- verhit de olie en fruit knoflook en pepertje
- zodra de knoflook is verkleurd de garnalen er bijen ongeveer 5 minuten zachtjes laten stoven
- de tomatenpuree en de helft van de uitgeperste citroen/limoen toevoegen
- beetje laten inkoken
- intussen de spaghetti koken, afgieten, olie en de rest van het citroensap overgieten.
- Doe op het bord een hand rucola en daarna de spaghetti er over, goed mengen
-alles bij elkaar doen en goed doorroeren.
- serveren met een rucolasalade en lekkere rosé
- ontdoe pepertje van zaadjes en snijd fijn
- verhit de olie en fruit knoflook en pepertje
- zodra de knoflook is verkleurd de garnalen er bijen ongeveer 5 minuten zachtjes laten stoven
- de tomatenpuree en de helft van de uitgeperste citroen/limoen toevoegen
- beetje laten inkoken
- intussen de spaghetti koken, afgieten, olie en de rest van het citroensap overgieten.
- Doe op het bord een hand rucola en daarna de spaghetti er over, goed mengen
-alles bij elkaar doen en goed doorroeren.
- serveren met een rucolasalade en lekkere rosé
Mijn kookverhaal (Just Worms)
Dit is een recept van Jamie Oliver. Zelf wil ik nog wel eens alsafwisseling een scheur Nouilly Prat bij de garnalen doen. Geeft iets extra's aan de smaken.