DIRECT OPDIENEN in voorverwarmde diepe borden met een flinke lepel saus en wat vers geraspte Parmezaan of oude Amsterdamse, of oude Rijpenaar.
Strooi er eventueel nog wat extra basilicum over.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met ragû van Italiaanse worstjes
PT180M
Spaghetti met ragû van Italiaanse worstjes
Een heerlijk spaghetti met ragû van italiaanse worstjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vrienden
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met ragû van Italiaanse worstjes te bereiden
1).In de grote braadpan met dikke bodem en deksel het worstevlees in een paar eetlepels rijstolie aanfruiten, dwz van kleur laten veranderen en het mengsel rul laten worden.
1a).Ui en knoflook er bij doen en zacht laten worden.
2).Doe dan alle rest- ingrediënten hier bij in en roer goed door. Breng dit geheel aan de kook, draai het vuur lager en laat inkoken tot een lekker dikke saus (reken toch maar op 2 1/2 uur inkoken met geregeld omroeren).
3).Aan het eind van de rit de spaghetti al dente koken, afgieten in een vergiet of zeef, maar vang wel een 1/2 kopje kookvocht op.
Stort de spaghetti terug in de pan met iets kookvocht en roer de pasta los.
1a).Ui en knoflook er bij doen en zacht laten worden.
2).Doe dan alle rest- ingrediënten hier bij in en roer goed door. Breng dit geheel aan de kook, draai het vuur lager en laat inkoken tot een lekker dikke saus (reken toch maar op 2 1/2 uur inkoken met geregeld omroeren).
3).Aan het eind van de rit de spaghetti al dente koken, afgieten in een vergiet of zeef, maar vang wel een 1/2 kopje kookvocht op.
Stort de spaghetti terug in de pan met iets kookvocht en roer de pasta los.