Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
PT25M
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
Een heerlijk spaghetti met tomaten-paprikasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
795 kCal energie
36 Gram eiwit
34 Gram vet
86 Gram koolhydraten
36 Gram eiwit
34 Gram vet
86 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 3 2005 - E. de Vos
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met tomaten-paprikasaus te bereiden
1 eetlepel olijfolie verhitten in een braadpan en hierin de spekreepjes bruin en knapperig bakken.
Spek uit de pan scheppen.
Ui snipperen en paprika in blokjes snijden.
Aan het bakvet nog 1 eetlepel olie toevoegen en hierin de ui en paprika zachtjes bakken.
De knoflook erboven uitpersen en de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toevoegen.
Saus op matig vuur in circa 15 minuten laten inkoken.
Op smaak brengen met peper.
Spaghetti ondertussen koken en afgieten.
De spekreepjes aan de saus toevoegen.
Aan tafel kan ieder zelf de geraspte kaas toevoegen.
Spek uit de pan scheppen.
Ui snipperen en paprika in blokjes snijden.
Aan het bakvet nog 1 eetlepel olie toevoegen en hierin de ui en paprika zachtjes bakken.
De knoflook erboven uitpersen en de tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toevoegen.
Saus op matig vuur in circa 15 minuten laten inkoken.
Op smaak brengen met peper.
Spaghetti ondertussen koken en afgieten.
De spekreepjes aan de saus toevoegen.
Aan tafel kan ieder zelf de geraspte kaas toevoegen.