Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met uien, tomaat en kaas
PT45M
Spaghetti met uien, tomaat en kaas
Een heerlijk spaghetti met uien, tomaat en kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met uien, tomaat en kaas te bereiden
-Het blik tomatenstukjes met sap in een pan verwarmen.
-500 ml. water erbij doen en het zakje uiensoep.
-Kruiden met peper en oregano en alles goed laten doorwarmen.
-De uienringen glazig bakken.
-Intussen de spaghetti a dente koken en afgieten.
-De spaghetti mengen met de uien en de tomatensaus.
-Alles overdoen in een ovenschaal en de plakjes tomaat erover verdelen.
-Bestrooien met de geraspte kaas en in een voorverwarmde oven van 200C de kaas goudbruin laten kleuren.
-500 ml. water erbij doen en het zakje uiensoep.
-Kruiden met peper en oregano en alles goed laten doorwarmen.
-De uienringen glazig bakken.
-Intussen de spaghetti a dente koken en afgieten.
-De spaghetti mengen met de uien en de tomatensaus.
-Alles overdoen in een ovenschaal en de plakjes tomaat erover verdelen.
-Bestrooien met de geraspte kaas en in een voorverwarmde oven van 200C de kaas goudbruin laten kleuren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Ikzelf doe hier altijd een flinke laag kaas over, heerlijk.