Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met uiengehaktballetjes
PT60M
Spaghetti met uiengehaktballetjes
Een heerlijk spaghetti met uiengehaktballetjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met uiengehaktballetjes te bereiden
-Het zakje uiensoep met wat peper door het gehakt kneden en wegzetten.
-In een braadpan de paprika kort aanbakken en dan de tomatenstukjes met sap erbij doen.
-100cc water erbij doen en goed doorwarmen.
-De tomatenpuree, laurierblad, bouillonblokjes, oregano en knoflook erbij doen en aan de kook brengen.
-Als alles kookt het vuur laag zetten en de deksel schuin op de pan doen.
-Het gehakt nogmaals goed doorkneden en er balletjes van draaien ter grote van een walnoot.
-Even bruin bakken en dan bij de tomatensaus doen.
-Met deksel schuin op de pan op laag vuur 20 minuten laten pruttelen, af en toe goed door roeren.
-Intussen de spaghetti koken.
-De spaghetti op een bord doen en een flinke lepel saus erover doen en serveren met een frisse salade of stokbrood.
-In een braadpan de paprika kort aanbakken en dan de tomatenstukjes met sap erbij doen.
-100cc water erbij doen en goed doorwarmen.
-De tomatenpuree, laurierblad, bouillonblokjes, oregano en knoflook erbij doen en aan de kook brengen.
-Als alles kookt het vuur laag zetten en de deksel schuin op de pan doen.
-Het gehakt nogmaals goed doorkneden en er balletjes van draaien ter grote van een walnoot.
-Even bruin bakken en dan bij de tomatensaus doen.
-Met deksel schuin op de pan op laag vuur 20 minuten laten pruttelen, af en toe goed door roeren.
-Intussen de spaghetti koken.
-De spaghetti op een bord doen en een flinke lepel saus erover doen en serveren met een frisse salade of stokbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
spookie999 zegt:
Huub zegt: