Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti - rucola con salmonara
PT45M
Spaghetti - rucola con salmonara
Een heerlijk spaghetti - rucola con salmonara recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans Janssen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti - rucola con salmonara te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Snijd de courgette en paprika in blokjes en de prei in ringetjes.
Verwarm Becel vloeibaar in een koekenpan en bak de prei, courgette en paprika ongeveer 1 minuut aan. Vet een ovenschaal in met een beetje olie en leg de tilapiafilets naast elkaar in de schaal.
Bestrooi met een beetje peper en zout en sprenkel de citroensap over de vis.
Verdeel de gebakken groenten over de vis en verdeel de pittige pastasaus erover.
Zet het gerecht in de voorverwarmde oven en laat het in 20 minuten gaar worden.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voeg de pesto en op het laatste moment de rucola toe.
Serveer de spaghetti met de vis uit de oven.
Bestrooi de vis voor het opdienen met peterselie
Snijd de courgette en paprika in blokjes en de prei in ringetjes.
Verwarm Becel vloeibaar in een koekenpan en bak de prei, courgette en paprika ongeveer 1 minuut aan. Vet een ovenschaal in met een beetje olie en leg de tilapiafilets naast elkaar in de schaal.
Bestrooi met een beetje peper en zout en sprenkel de citroensap over de vis.
Verdeel de gebakken groenten over de vis en verdeel de pittige pastasaus erover.
Zet het gerecht in de voorverwarmde oven en laat het in 20 minuten gaar worden.
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voeg de pesto en op het laatste moment de rucola toe.
Serveer de spaghetti met de vis uit de oven.
Bestrooi de vis voor het opdienen met peterselie