Recept
« Terug naar recepten
Spaghettini met aubergine, zongedroogde tomaten en chilipepers
PT25M
Spaghettini met aubergine, zongedroogde tomaten en chilipepers
Een heerlijk spaghettini met aubergine, zongedroogde tomaten en chilipepers recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettini met aubergine, zongedroogde tomaten en chilipepers te bereiden
Snij de sjalotten, de knoflook, de zongedroogde tomaten en de chilipepers in dunne plakjes.
Fruit de sjalotten en de knoflook 5 min in de Solo Vloeibaar.
Snij de aubergine in kleine blokjes en laat 2 à 3 min meebakken.
Voeg de kruiden, de zongedroogde tomaten en de chilipepers toe.
Laat alles 10 min afgedekt sudderen op een zo laag mogelijk vuurtje.
Voeg de room toe en laat 5 min inkoken.
Roer een snuifje zeezout door de saus.
Je kan de saus zo gebruiken of pureren.
Kook de spaghettini al dente in lichtjes gezouten water, laat uitlekken.
Roer de saus door de hete pasta, schik op het bord en bestrooi met wat geraspte kaas.
Fruit de sjalotten en de knoflook 5 min in de Solo Vloeibaar.
Snij de aubergine in kleine blokjes en laat 2 à 3 min meebakken.
Voeg de kruiden, de zongedroogde tomaten en de chilipepers toe.
Laat alles 10 min afgedekt sudderen op een zo laag mogelijk vuurtje.
Voeg de room toe en laat 5 min inkoken.
Roer een snuifje zeezout door de saus.
Je kan de saus zo gebruiken of pureren.
Kook de spaghettini al dente in lichtjes gezouten water, laat uitlekken.
Roer de saus door de hete pasta, schik op het bord en bestrooi met wat geraspte kaas.