Recept
« Terug naar recepten
Spaghettini Putanesca
PT20M
Spaghettini Putanesca
Een heerlijk spaghettini putanesca recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
http://www.bloggen.be/macuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghettini Putanesca te bereiden
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngesnipperde knoflook en chilipeper enkele minuten aan op een laag vuurtje. Voeg de (stukjes) zwarte olijven toe en de ansjovis en laat enkele minuten meebakken. Kook de spaghettini in 9 minuten al dente. Voeg de gepelde en gepureerde tomaten toe en zet het vuur redelijk hoog. Voeg de kruiden toe en laat 7 a 8 minuten goed doorkoken. Voeg de pasta bij de saus, roer alles goed om en verdeel de pasta met de saus over 2 borden. Dien op met ciabatta of stokbrood.