Recept
« Terug naar recepten
Speculaaswentelteefjes
PT15M
Speculaaswentelteefjes
Een heerlijk speculaaswentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Speculaaswentelteefjes te bereiden
Klop het ei met de melk en de speculaaskruiden goed los.
Verwarm steeds een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag.
Doop de boterhammen om en om in de melk, maar niet te lang anders vallen ze uit elkaar.
Bak ze per twee aan beide kanten bruin.
Roer ondertussen de speculaasjes door de roomkaas.
Serveer de wentelteefjes warm met een beetje roomkaas en bestrooi met geschaafde amandelen en poedersuiker.
Verwarm steeds een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag.
Doop de boterhammen om en om in de melk, maar niet te lang anders vallen ze uit elkaar.
Bak ze per twee aan beide kanten bruin.
Roer ondertussen de speculaasjes door de roomkaas.
Serveer de wentelteefjes warm met een beetje roomkaas en bestrooi met geschaafde amandelen en poedersuiker.
y.frencken zegt:
Dat lijkt me een lekker recept!
Een vraagje: Kun je i.p.v. wit brood ook bruinbrood nemen.
Blijft de smaak hetzelfde ?
Groetjes
Yvonne