KookJij

Speculaaswentelteefjes

Een heerlijk speculaaswentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Speculaaswentelteefjes te bereiden

Klop het ei met de melk en de speculaaskruiden goed los.
Verwarm steeds een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag.
Doop de boterhammen om en om in de melk, maar niet te lang anders vallen ze uit elkaar.
Bak ze per twee aan beide kanten bruin.
Roer ondertussen de speculaasjes door de roomkaas.
Serveer de wentelteefjes warm met een beetje roomkaas en bestrooi met geschaafde amandelen en poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

y.frencken

y.frencken zegt:
Hallo,
Dat lijkt me een lekker recept!
Een vraagje: Kun je i.p.v. wit brood ook bruinbrood nemen.
Blijft de smaak hetzelfde ?

Groetjes
Yvonne