Recept
« Terug naar recepten
Spiesje van zeetong met peterseliesaus
PT15M
Spiesje van zeetong met peterseliesaus
Een heerlijk spiesje van zeetong met peterseliesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiesje van zeetong met peterseliesaus te bereiden
Tomaatjes pellen, zaadjes verwijderen en in 4 snijden.
De zeetongfilets kruiden, leg er binnenin een stukje tomaat en rol de filet op, velkant naar binnen.
Ui in grote stukken snijden en even aanstoven in een klein beetje boter.
Een spies maken van champignons, ui, paprikastukje, zeetongreepje, champignon, ui, paprikastukje, zeetong en eindigen met een champignon.
De spies roosteren.
Saus : Schoongemaakte peterselie 1 minuut inkoken samen met de witte wijn. Room toevoegen. Kruiden met peper en zout. Nog 1 minuut inkoken, mixen, zeven eventueel nog bijkruiden
De zeetongfilets kruiden, leg er binnenin een stukje tomaat en rol de filet op, velkant naar binnen.
Ui in grote stukken snijden en even aanstoven in een klein beetje boter.
Een spies maken van champignons, ui, paprikastukje, zeetongreepje, champignon, ui, paprikastukje, zeetong en eindigen met een champignon.
De spies roosteren.
Saus : Schoongemaakte peterselie 1 minuut inkoken samen met de witte wijn. Room toevoegen. Kruiden met peper en zout. Nog 1 minuut inkoken, mixen, zeven eventueel nog bijkruiden
fijnproever zegt: