Recept
« Terug naar recepten
spiesjes met garnalen en bacon
PT30M
spiesjes met garnalen en bacon
Een heerlijk spiesjes met garnalen en bacon recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe spiesjes met garnalen en bacon te bereiden
Snijd de ham in stukjes die nog groot genoeg zijn om ze rond een garnaal te wikkelen. Leg de omwikkelde garnalen plat op een snijplank en door het dikste deel van de staart een satèprikker; zorg ervoor dat de ham stevig vast zit. Strooi er een royale hoeveelheid peper over en sprenkel de olie erover. Grill de spiesjes 3 min. aan weerszijde, zodat de ham knapperig wordt. Knijp de citroen partjes er boven uit en serveer meteen.