Recept
« Terug naar recepten
Spinazie-pestostamp met verpakte kabeljauw
PT40M
Spinazie-pestostamp met verpakte kabeljauw
Een heerlijk spinazie-pestostamp met verpakte kabeljauw recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazie-pestostamp met verpakte kabeljauw te bereiden
Aardappelen en eitje koken. Kabeljauwfilet omwikkelen met seranoham en in de verhitte vloeibare boter aanbakken. Intussen oven voorverwarmen 50/70°C. De kabeljauw 5 minuten bakken en daarna in een schaaltje in de oven plaatsen. Spinazie bereiden en zorgen dat er een beetje aanhangend vocht overblijft. De gekookte aardappelen prakken en samen met een eetlepel pesto en een beetje knoflookpoeder goed vermengen met de spinazie. De mozarella klein snijden en pas net voor het serveren door de stamp mengen. De stampot mooi op een bord leggen, een paar plakjes ei erop leggen en de verpakte vis er tegenaan zetten.
jofrael zegt:
superlekker. Had wel een kabeljauwhaasje gebruik en dat samen met de paprikapuree is het echt een culinaire aanrader.Ook een klein streepje van een uitstekende olijfolie erbij en je heb bijna een ster.