Recept
« Terug naar recepten
Spinaziegratin
PT20M
Spinaziegratin
Een heerlijk spinaziegratin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
calve.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinaziegratin te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak ondertussen de ui in een beetje margarine, voeg knoflook toe en roer.
Voeg spinazie toe en roer tot de spinazie krimpt.
Verwarm de melk in een andere pan, klop dan de mayonaise, peper en nootmuskaat op.
Giet het mayonaise mengsel over de spinazie en roer het goed door elkaar.
Giet het geheel over in een ovenschaal en besprenkel met parmezaanse kaas.
Bak 5 tot 10 minuten in de oven.
Serveer met aardappelen en kipfilet.
Voeg spinazie toe en roer tot de spinazie krimpt.
Verwarm de melk in een andere pan, klop dan de mayonaise, peper en nootmuskaat op.
Giet het mayonaise mengsel over de spinazie en roer het goed door elkaar.
Giet het geheel over in een ovenschaal en besprenkel met parmezaanse kaas.
Bak 5 tot 10 minuten in de oven.
Serveer met aardappelen en kipfilet.