Recept
« Terug naar recepten
Spinazielasagne
PT60M
Spinazielasagne
Een heerlijk spinazielasagne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
patty schouten
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinazielasagne te bereiden
Laat de spinazie ontdooien in een pan. Snijd de champignons in plakjes en bak deze in de boter goudbruin. Doe ze dan bij de spinazie en roer deze door elkaar.
Roer de slagroom en gezeefde tomaat door elkaar, je kan er eventueel oregano door doen maar dat is niet nodig.
Leg in de ovenschaal een laagje tomaten/slagroommix, daarop lasagnebladen dan doe je de helft van de spinaziemix er op, dan weer lasagnebladen.
Verdeel dan de helft van de rauwe ham over de bladen en doe daar in plakken de roomkaas op daar weer op de andere helft van de rauwe ham, lasagnebladen. Dan weer de helft van de spinaziemix, lasagnebladen en als laatste de tomatenmix.
Dan de geraspte kaas er over heen.
Oven op 180°C en dan 30 minuten in de oven.
Heerlijk met stokbrood en een frisse salade.
Roer de slagroom en gezeefde tomaat door elkaar, je kan er eventueel oregano door doen maar dat is niet nodig.
Leg in de ovenschaal een laagje tomaten/slagroommix, daarop lasagnebladen dan doe je de helft van de spinaziemix er op, dan weer lasagnebladen.
Verdeel dan de helft van de rauwe ham over de bladen en doe daar in plakken de roomkaas op daar weer op de andere helft van de rauwe ham, lasagnebladen. Dan weer de helft van de spinaziemix, lasagnebladen en als laatste de tomatenmix.
Dan de geraspte kaas er over heen.
Oven op 180°C en dan 30 minuten in de oven.
Heerlijk met stokbrood en een frisse salade.
smuller999 zegt: