Recept
« Terug naar recepten
Spinaziesoep met kaas
PT25M
Spinaziesoep met kaas
Een heerlijk spinaziesoep met kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinaziesoep met kaas te bereiden
Pel de ui en knoflook en snipper deze.Snijd de rode peper zonder zaadjes fijn.Hak of snijd de spinazie iets kleiner.Verhit de olijfolie in een soeppan er roerbak hierin de ui,knoflook,peper en de spinazie.Voeg de koriander,bouillon en de citroensap toe.Verwarm de soep en pureer deze met een staafmixer.Voeg er wat peper en zout aan toe (naar smaak).Snijd de kaas in mini-blokjes en schep deze vlak voor het serveren door de soep.