Recept
« Terug naar recepten
Spinnendessert
PT20M
Spinnendessert
Een heerlijk spinnendessert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinnendessert te bereiden
1. Kneed spinnenpoten van marsepein en rol ze door cacaopoeder. Teken met chocopasta een spinnenweb op het bord. Leg er een tartuffo-ijsbolletje op. Druk de marsepeinpoten voorzichtig in het spinnenlijfje en maak ogen van twee bolletjes witte marsepein.
corriekok zegt:
erg leuk voor 31 oktober
:o