Recept
« Terug naar recepten
Spitskool in kokossaus
PT15M
Spitskool in kokossaus
Een heerlijk spitskool in kokossaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
uit mijn kookknipselmappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spitskool in kokossaus te bereiden
Ui en knoflook fijnhakken.
De spitskool schoonmaken en in repen snijden.
De olie in een hapjespan verhitten en hierin ui + knoflook + kerriepoeder fruiten.
Dan de kool erbij en al omscheppend 3 minuten meefruiten.
Dan rozijnen + santen + bouillonpoeder en het water toevoegen en alles nog 5 minuten zachtjes laten smoren.
De spitskool schoonmaken en in repen snijden.
De olie in een hapjespan verhitten en hierin ui + knoflook + kerriepoeder fruiten.
Dan de kool erbij en al omscheppend 3 minuten meefruiten.
Dan rozijnen + santen + bouillonpoeder en het water toevoegen en alles nog 5 minuten zachtjes laten smoren.