KookJij

Spitskool op een aparte manier klaargemaakt

Een heerlijk spitskool op een aparte manier klaargemaakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
  2. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spitskool op een aparte manier klaargemaakt te bereiden

Stoof de fijngesneden kool in een beetje boter wel regelmatig omroeren . Voeg de rest van de ingredienten toe en laat zachtjes pruttelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Simpel, heerlijk bij braadworst of gehakt broodje en aardappelpuree .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gerda, zeker eens proberen zoals jij het graag eet. Laat het smaken groetjes van ons 3tjes :);):p
slaatje

slaatje zegt:
Zeker de moeite van het proberen waard, ik denk dat ik (iet wat vette) aardappelpuree bovenop leg en dan lekker gratineren. De olijven laat ik ook weg, houden wij niet zo van. :?:? Groetjes Gerda :p:p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo rientje , geen dank zonder olijven ook lekker hoor .Groetjes van ons 3 :);):p
rientje

rientje zegt:
Hoi Hilde zo heb ik het nog nooit gemaakt bedankt hoor alleen die olijven die vind ik niet zo lekker smaken verschillen ha ha ha ;)