Recept
« Terug naar recepten
Groenten: spinazie apart geserveerd
PT20M
Groenten: spinazie apart geserveerd
Een heerlijk groenten: spinazie apart geserveerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: spinazie apart geserveerd te bereiden
Spinazie goed wassen en even blancheren, snij deze grof.
Ajuin, look zeer fijn snijden deze aanstoven in een beetje boter.
Voeg de spinazie toe en laat even verder sudderen als laatste de fijn gesneden tomaten en room toevoegen kruid zeer goed met peper, zout en muskaatnoot.
Serveer zeer warm.
Ajuin, look zeer fijn snijden deze aanstoven in een beetje boter.
Voeg de spinazie toe en laat even verder sudderen als laatste de fijn gesneden tomaten en room toevoegen kruid zeer goed met peper, zout en muskaatnoot.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.