Recept
« Terug naar recepten
Spoom van perziksorbetijs met champagne
PT20M
Spoom van perziksorbetijs met champagne
Een heerlijk spoom van perziksorbetijs met champagne recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spoom van perziksorbetijs met champagne te bereiden
Laat de perzikschijfjes uitlekken. Pureer de perzikschijfjes met de staafmixer en wrijf deze puree vervolgens door een zeef.
Breng de wijn met het citroensap en de suiker aan de kook en laat 3 minuten doorkoken. Voeg de puree toe en roer goed door.
Breng het mengsel over in een diepvriesdoos en laat afkoelen.
Laat het mengsel in de diepvries in ca. 5 uur bevriezen. Roer tussentijds viermaal met een vork om.
Verdeel kleine bolletjes ijs over 4 hoge champagneglazen en schenk er gekoelde champagne of mousserende witte wijn op.
Serveer met een sorbetlepel.
Breng de wijn met het citroensap en de suiker aan de kook en laat 3 minuten doorkoken. Voeg de puree toe en roer goed door.
Breng het mengsel over in een diepvriesdoos en laat afkoelen.
Laat het mengsel in de diepvries in ca. 5 uur bevriezen. Roer tussentijds viermaal met een vork om.
Verdeel kleine bolletjes ijs over 4 hoge champagneglazen en schenk er gekoelde champagne of mousserende witte wijn op.
Serveer met een sorbetlepel.
leony zegt: