Recept
« Terug naar recepten
Spoom: Williamspeer en Champagne
PT15M
Spoom: Williamspeer en Champagne
Een heerlijk spoom: williamspeer en champagne recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spoom: Williamspeer en Champagne te bereiden
Spoom:
Maak een bekken vetvrij met citroensap.
Klop hierin 300 ml eiwit stijf met 250 gram suiker.
Voeg 6 bollen perenijs en een scheutje perenlikeur toe, en draai dit mee.
Maak het geheel op dikte met champagne, en giet het in ijskoude glazen. (Coupes of flutes)
Opmaak:
Garneer het glas met een brunoise (in kleine stukjes gehakt) van peer onderin het glas, en een partje peer en een takje mint op de rand van het glas.
Maak een bekken vetvrij met citroensap.
Klop hierin 300 ml eiwit stijf met 250 gram suiker.
Voeg 6 bollen perenijs en een scheutje perenlikeur toe, en draai dit mee.
Maak het geheel op dikte met champagne, en giet het in ijskoude glazen. (Coupes of flutes)
Opmaak:
Garneer het glas met een brunoise (in kleine stukjes gehakt) van peer onderin het glas, en een partje peer en een takje mint op de rand van het glas.
De kerstkok zegt: