Recept
« Terug naar recepten
Stamppot van radijsjes
PT20M
Stamppot van radijsjes
Een heerlijk stamppot van radijsjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stamppot van radijsjes te bereiden
Schil de aardappelen en appels en snijd klokhuis weg.
Kook de aardappelen met zout en na 15 min. de geschilde appels toevoegen en laten meekoken.
Ondertussen het lof van de radijsjes fijnsnijden.
Als de aardappelen en appels gaar zijn fijnstampen met klontje boter en gesneden lof toevoegen.
Heerlijk. Voor garnering kun je wat fijngesneden radijs toevoegen.
Kook de aardappelen met zout en na 15 min. de geschilde appels toevoegen en laten meekoken.
Ondertussen het lof van de radijsjes fijnsnijden.
Als de aardappelen en appels gaar zijn fijnstampen met klontje boter en gesneden lof toevoegen.
Heerlijk. Voor garnering kun je wat fijngesneden radijs toevoegen.
Mijn kookverhaal (-@ddie van den Heuvel)
Kwam er per toeval achter dat raapstelen van radijs werden gehaald. Nu gebruik ik lof en knolletje.
Liske zegt: