Recept
« Terug naar recepten
Stokbrood met pikant gehakt uit de oven
PT35M
Stokbrood met pikant gehakt uit de oven
Een heerlijk gevuld stokbrood, met gehakt en groente.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stokbrood met pikant gehakt uit de oven te bereiden
- Meng het gehakt met het ei en voeg dan de overige ingrediënten toe en breng dit op smaak met peper en zout.
- Als de massa te slap is, eventueel wat paneermeel toevoegen.
- Snijd nu de stukken stokbrood bovenlangs door tot aan de bodem en vouw ze open.
- Verdeel de gehaktmassa in 4 gedeeltes en vorm er lange cilinders van in de lengte van het stokbrood.
- Leg in ieder stuk stokbrood een gehaktrol en bestrooi ze met wat paneermeel.
- Zet de stokbroodjes op een ovenplateau en bak ze gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven op 180ºC. in ca. 15 minuten.
- Serveer zo warm mogelijk.
wilmakorssen zegt:
salade of?