Recept
« Terug naar recepten
Stoofpot van Witte Bonen met Varkenspoot uit de Slow Cooker
PT300M
Stoofpot van Witte Bonen met Varkenspoot uit de Slow Cooker
Een heerlijk stoofpot van witte bonen met varkenspoot uit de slow cooker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
300 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpot van Witte Bonen met Varkenspoot uit de Slow Cooker te bereiden
1).Fruit de uien, knoflook, lomboks en Provinciale kruiden aan in de olie tot de uien zacht zijn geworden.
2).Doe de uienmassa in de crockpot van de slow cooker en voeg de rest van alle ingrediënten toe.
3).Zet de slow cooker op HIGH en laat dit 4 1/2 uur zo z'n gang gaan.
4).Haal de varkenspoot er uit en haal het vlees eruit en maak het klein en doe het weer terug in de slow cooker en roer het goed door.
5).Als de bonen gaar zijn is het gerecht gereed, anders laten we de slow cooker nog een uurtje doorpruttelen.
2).Doe de uienmassa in de crockpot van de slow cooker en voeg de rest van alle ingrediënten toe.
3).Zet de slow cooker op HIGH en laat dit 4 1/2 uur zo z'n gang gaan.
4).Haal de varkenspoot er uit en haal het vlees eruit en maak het klein en doe het weer terug in de slow cooker en roer het goed door.
5).Als de bonen gaar zijn is het gerecht gereed, anders laten we de slow cooker nog een uurtje doorpruttelen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Als hoofmaal gebruiken voor 4 personen en als snack voor 8 personen.