Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje met groenten en vis
PT30M
Stoofpotje met groenten en vis
Een heerlijk stoofpotje met groenten en vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje met groenten en vis te bereiden
Aardappelen schillen ,wassenen in schijven snijden.
Koken met zeezout,beetgaar.Laten afkoelen.
Paprika's in blokjes snijden en champignons in schijven.
Witlof en ajuin grof snijden.
Groenten samen wokken in olijfolie met dille en lookpasta eveneens laten afkoelen.
Eieren loskloppen met room en tomaten extract kruiden met pezo en dille.
Vis in kleine blokjes snijden.
Vuurvaste schotel invetten met boter bodem bedekken met aardappelen zowel de zijkanten.Groenten erover de gemalen kaas en ajuinpijpjes(stukjes snijden).Vis rauw er boven op leggen en eindigen met aardappelen.
Als laatste de eiermassa er over gieten
Op 200graden +/- 30min in de oven tot eimassa gaar is.
Serveer op bord met blaadjes sla ,tuinkers en tomaat.
Koken met zeezout,beetgaar.Laten afkoelen.
Paprika's in blokjes snijden en champignons in schijven.
Witlof en ajuin grof snijden.
Groenten samen wokken in olijfolie met dille en lookpasta eveneens laten afkoelen.
Eieren loskloppen met room en tomaten extract kruiden met pezo en dille.
Vis in kleine blokjes snijden.
Vuurvaste schotel invetten met boter bodem bedekken met aardappelen zowel de zijkanten.Groenten erover de gemalen kaas en ajuinpijpjes(stukjes snijden).Vis rauw er boven op leggen en eindigen met aardappelen.
Als laatste de eiermassa er over gieten
Op 200graden +/- 30min in de oven tot eimassa gaar is.
Serveer op bord met blaadjes sla ,tuinkers en tomaat.
derbyke zegt: