Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje troubadoer
PT30M
Stoofpotje troubadoer
Stoofpotje troubadoer
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje troubadoer te bereiden
Snij het varkenshaasje in stukken. De ajuin fijn snijden.
Bak het vlees bruin aan. Al de ingredienten samen voegen en goed mengen .
Neem een vuurvaste schotel en beboter deze voeg de troebadoer mengeling toe en laat deze in een voorverwarmde oven op 180 gr zachtjes gaar worden gedurende een 30min.
Bak het vlees bruin aan. Al de ingredienten samen voegen en goed mengen .
Neem een vuurvaste schotel en beboter deze voeg de troebadoer mengeling toe en laat deze in een voorverwarmde oven op 180 gr zachtjes gaar worden gedurende een 30min.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Els Meeuwsen zegt: