Je kunt ook restjes fijngesneden kool toevoegen, ca 10 min voor einde.
De filetlapjes kun je vervangen door karbonade, of evt kipfilet.
De stukjes mogen niet te klein zijn, om droogbakken te voorkomen.
Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van filetlapjes en champi's en...?
PT40M
Stoofpotje van filetlapjes en champi's en...?
Een heerlijk stoofpotje van filetlapjes en champi's en...? recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Boodschappen + HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van filetlapjes en champi's en...? te bereiden
Marineer de vleesblokjes met de kruiden, de ketjap en de mosterd, gedurende 15 min, voeg ook wat olie toe.
Schroei de blokjes in olie op matig vuur dicht, tot bruin.
Houd ze apart.
Fruit de ui en de knoflook in dezelfde olie.
Voeg de champignons toe, laat ze meebakken totdat ze vocht loslaten en slinken.
Voeg het vlees toe en laat nog 3 min sudderen, met deksel op de pan.
Serveer met rijst.
Schroei de blokjes in olie op matig vuur dicht, tot bruin.
Houd ze apart.
Fruit de ui en de knoflook in dezelfde olie.
Voeg de champignons toe, laat ze meebakken totdat ze vocht loslaten en slinken.
Voeg het vlees toe en laat nog 3 min sudderen, met deksel op de pan.
Serveer met rijst.