Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van steenbolk met champignons en ui
PT20M
Stoofpotje van steenbolk met champignons en ui
Een heerlijk stoofpotje van steenbolk met champignons en ui recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van steenbolk met champignons en ui te bereiden
Bak de steenbolkfilets samen met de ui en knoflook aan alle kanten in boter.
Prak grof met een vork. Voeg de fijngesneden champignons toe en stoof even mee.
Blus met de room en laat op een laag vuur inkoken tot de vis net gaar is. Kruid met peper en zout, werk af met fijngesneden bladpeterselie.
Dien op met brood.
Prak grof met een vork. Voeg de fijngesneden champignons toe en stoof even mee.
Blus met de room en laat op een laag vuur inkoken tot de vis net gaar is. Kruid met peper en zout, werk af met fijngesneden bladpeterselie.
Dien op met brood.